Ứng dụng này chứa Guru Peyarchi Mantras - ஸ்ரீ குரு பெயர்ச்சி (16 khẩu hiệu). Sau đây là các khẩu hiệu có trong Ứng dụng này
Phông chữ được sử dụng trong ứng dụng này rất rõ ràng và người dùng có thể dễ dàng đọc qua nội dung và Phóng to / Thu nhỏ để thuận tiện !!
Thích đọc sách !!!!!!
1. Sri Guru stothram (guru vandhanam)
2. Sri Brahaspathy kavacham
3. Sri Guru astakam
4. SriGuru kavacham
5. Sri Brahaspathy stothram
6. varna mala stothram
7. Sri Dhakshinamoorthy pancha ratna mala
8. Sri Dhakshina moorthy navaratna mala
9. Sri Dhakshina moorthy astakam -1
10. Sri Dhakshina moorthy astakam -2
11. Sri Dhakshina moorthy astakam-3
12. Sri Dhakshina moorthy astakam-4
13. Sri brahaspathy astothraadhanam stothram
14. Sri dhakshinamoorthy sahasra namam
15. Sri Dhakshina moorthy astakam
16. Sri Dhakshinamoorthy stothram
1. ஶ்ரீ குரு ஸ்தோத்ரம் (குரு வந்தநம்)
2. ஸ்ரீ ப்ருஹஸ்பதி கவசம்
3. ஶ்ரீ குரு அஷ்டகம்
4. ஶ்ரீ குரு கவசம்
5. ஸ்ரீ ப்ருஹஸ்பதி ஸ்தோத்ரம்
6. வர்ணமாலா ஸ்தோத்ரம்
7. ஸ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி பஞ்சரத்ந ஸ்தோத்ரம்
8. ஸ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி நவரத்னமாலா
9. ஸ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி அஷ்டகம் 1
10. ஸ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி அஷ்டகம் 2
11. ஸ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி அஷ்டகம் 3
12. ஶ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி அஷ்டகம் 4
13. ஸ்ரீ ப்ருஹஸ்பதி அஷ்டோத்தராதனாம் ஸ்தோத்ரம்
14. ஶ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி ஸஹஸ்ரநாமம்
15. குரு பாதுகா ஸ்தோத்ரம்
16. ஸ்ரீ தக்ஷிணாமூர்த்தி ஸ்தோத்ரம்
Font size adjusted